Roliga prylar till festen

Fester är bland det roligaste som finns, och känslan av att ha ställt till med en riktigt lyckad fest är svår att slå. En bra fest kräver ofta en hel del planering och förberedelser, och då kan det vara skönt att ta hjälp av några roliga prylar som garanterat får fart på feststämningen.

Duka efter tematech-gift

Temafester är alltid roligt för att få lite extra fart på partyt. Gå antingen hela vägen och be alla gäster klä ut sig och rollspela under kvällen, eller gör det lite mer diskret med särskild dukning och lekar efter temat. Oavsett vad festen ska handla om kan du vara säker på att det finns mängder med tallrikar, glas och bordsprydnader att duka upp med för att snabbt få gästerna att komma i stämning.

Prylar som drar igång festen

Det kan ta en liten stund att värma upp gästerna och låta alla komma in i rätt mingelstämning. Roliga prylar som drar igång konversationen och tvingar folk att prata med varandra är därför perfekt på sociala tillställningar där alla inte är bekanta med varandra.

Bjud till exempel på en överraskningsmaskerad. Alla gäster får en liten pryl när de kommer, så som tiara, mustasch, svärd eller napp. Låt sedan gästerna själva komma på sin nya roll och leva sig in i den resten av kvällen.

Sätt upp ett eget photo booth

Ställ upp en kamera på stativ framför en enfärgad vägg. Köp in roliga prylar så som glasögon, lösskägg, skojiga hattar och heliumballonger. Låt sedan alla gäster veta att det är fritt fram att ta hur många knasiga bilder som helst! Framåt kvällen brukar även de mest blyga våga sig fram för att ta snygga selfies och roliga gruppbilder tillsammans med de andra festdeltagarna. Låt kameran gå varm hela kvällen för att skapa minnen som räcker länge.