Prylar för den perfekta selfien

Många strävar att få till den perfekta selfien. Idag krävs det en hel del övning för att få till den där bilden som direkt ger hundratals likes på sociala medier. Ljuset ska ligga rätt, kameran ska vara i rätt vinkel och självklart ska den inövade poseringen sitta felfritt. Låter det överdrivet krångligt? Det tycker många, och därför finns här några tips på prylarna som snabbt fuskar fram en perfekt selfie.

Selfiestick

En selfiestick är perfekt201502-xl-selfie-stick-bans_0 för den som vill ta stora gruppbilder och samtidigt stå framför kameran själv. Eller för att få med den vackra utsikten på en vanlig selfie. Selfiesticken är smidiga då de går att fälla ihop och tar inte mycket plats i väskan. Att koppla den till mobilen går på ett par sekunder och sedan är det bara att höja telefonen till skyarna och knäppa den perfekta selfien med alla vänner! Utmärkt att ha med på festen, semestern eller spontana utflykter.

Rätt ljus med selfielampa

Att få till rätt ljus brukar vara det svåraste med att ta en selfie. Utomhus i solen är det lätt att få till en bra bild, men inomhus utan ordentliga lampor kan det vara svårare. Som tur är finns det nu lampor som är särskilt framtagna för dessa stunder. Lamporna har flera olika ljuslägen för olika tillfällen och kopplas direkt till mobilens hörlursuttag. Lampan är inte större än att den ryms i handen och kan därför följa med överallt.

Fjärrutlösare till smartphones

Ibland räcker det inte med en selfiestick, utan man vill helst ha båda händerna fria. Dessutom kanske med en illusion om att det är någon annan som står bakom kameran. Detta fixar man enkelt med en fjärrutlösare. Med hjälp av fjärrutlösaren går det att ställa mobilen längre bort och sedan själv bestämma när bilden ska tas genom ett enkelt knapptryck.