Presenter till en partner

Dags att köpa present till din partner men slut på idéer? Lugn, det finns alltid några säkra kort att dra till med som både överraskar och blir varmt uppskattade. En romantisk present behöver inte innehålla blommor, choklad och hjärtan. Det kan lika gärna vara ett bevis på att man känner den andra väl och köper en present som passar precis in på mottagarens intressen och önskningar.

Fundera över vad din partner uppskattar mest här i livet och ta hjälp av tipsen nedan för att köpa gåvan som slår alla andra gåvor.

Romantiska presenter till livsnjutaren

Blommor och chboncadeau2jpg_58a1dc0bbed72oklad är som sagt lite väl klyschigt, men till den livsnjutande flick- eller pojkvännen finns det gott om andra romantiska presenter. Den som älskar ost och vin på en fredagskväll blir nog glatt överraskad av en fin korg med en rolig vinöppnare, ostkniv, vinglas och andra lite mer udda tillbehör tillsammans med något gott att äta. Eller varför inte en vinkylare i minimodell? Perfekt tillsammans med en korg med inbyggd picknickfilt.

Hjärtliga presenter till äventyraren

Om din partner gillar äventyr och friluftsliv önskar denne sig med all säkerhet något praktiskt. Sätt en romantisk och personlig touch på en pryl som också kan komma väl till användning, för att göra presenten så uppskattad som möjligt!

Exempel på presenter till äventyraren som går att sätta romantisk prägel på är ficklampa, termosflaska, handvärmare. Köp dessa i romantikens färger, med målade hjärtan eller ett personligt budskap på. Spännande gadgets som går att koppla till mobilen eller användas utomhus brukar vara varmt uppskattade av en äventyrare. Något användbart med ett romantiskt budskap är alltså den perfekta gåvan här.

Följ med din partner till kontoret

Kontorsmaterial kanske inte låter som en särskilt intressant eller romantisk gåva, men det går att göra det till något alldeles extra. Det finns tusentals spännande och små söta prylar som passar perfekt på skrivbordet. En pennvässare formad som ett hjärta, en fotoram med en bild av er eller mappar med budskapet om att du älskar personen är precis rätt presenter till den som spenderar mycket tid på kontoret.